2023-12-18 38 views
天氣又熱又焗,同朋友們喺觀塘入完貨後,想搵間餐廳飲杯野食碗凍冰冰嘅甜品👅隨機搵到依間The Parking Coffee & Food,fit哂我哋嘅要求✔️先點咗三杯飲品,包括:☑️靜岡抹茶豆漿—唔飲得奶嘅朋友可以叫食杯,用豆漿取代牛奶,飲落一樣咁滑,仲多咗陣黃豆香添😌☑️百香青檸綠茶—一飲透心涼,百香果香味好突出,成件事就係清新😚☑️紅柚氣泡咖啡—將espresso 咖啡倒入紅柚氣泡水中,酸甘味道好醒神🤩飲完嘢就食甜品了:☑️芋香椰汁西米露配芋圓—一大球芋泥見到都開心,西米煮得晶瑩通透✨☑️芒果楊枝甘露配芋圓—楊枝甘露好足料,特別係芒果好熟好甜,柚子肉好多水💦☑️三色芋圓仙草凍配流心芋泥湯圓—依粒流心芋泥湯圓好正,咬開芋泥真係會流出嚟,皮好彈牙🦷

先點咗三杯飲品,包括:

飲完嘢就食甜品了: