2016-11-04
呢個food court黎食過,因為第一次食時覺得太正,所以再一次同我最愛黎食,但今次有少少失望首先,我們係食韓國野,每人一碗香辣牛肉麵,上一次食有兩個完整的韓國麵餅在一碗麵,而且個麵控制的時間係剛剛好,唔會好淋,食落彈牙,加上好多菜,湯底夠香辣,牛的份量ok 所以今次再食,但係今晚個麵份量一定冇兩個(我同男朋友立即想大叫還我麵餅),加上佢應該煮好左一段時間,一食落口已經少少淋,食到最尾碗麵直頭淋晒,菜依舊好多,湯底依舊香辣,牛稍為硬左少少,痴晒牙。另外仲有泡菜,我冇意見,因為本身我好憎泡菜,仲有兩舊飯團仔,佢係類似鹽油飯咁,再加上紫菜在面,我幾鐘意,但男朋友似乎一般。整體上同第一次食相比差左,但我會下次再食多次,睇下會不會有機場番番去第一次咁好食。