2024-09-24
我最近同朋友喺 ElCerdo 餐廳食飯,每一道菜都表現出大廚嘅精湛烹飪技巧同對食材嘅尊重。Croquetas de Jamon 口感豐富,火腿味道濃鬱,外皮炸得金黃酥脆,每一口都令人滿足。Squid Ink Fideuá 呈現出絕佳嘅海鮮風味,配上墨魚汁嘅香味,令人回味無窮。Panceta de cerdo係一款惹味嘅豬肉料理,肥瘦適中,口感細膩。
總括嚟講,El Cerdo嘅菜式質素高,我哋試咗佢哋嘅招牌菜式,真係冇令我哋失望。由頭盤到主菜,每一道菜都係精心製作,充滿咗地道嘅西班牙風味。除此之外,El Cerdo嘅服務都係一流,員工友善熱情,確保我哋嘅用餐體驗愉快。餐廳嘅環境亦都好舒適,裝修有特色,令人感到放鬆。有機會我哋一定會再嚟El Cerdo,試多啲其他菜式。