2018-03-05 473 views
難得同朋友夾到休息日,當然要約出嚟食好東西。朋友系bookmark咗嘅list到揀咗呢間,諗住食完可以順便去葵廣行行,再掃下街。呢到吾大 但個環境幾舒服,幾休閒,令人心情放鬆。甘岩今日重無咩人,可以慢慢坐慢慢傾。由於朋友好想回味返青醬嘅味道,所以叫咗個松葉蟹肉青醬忌廉意大利飯。味道是ok的但我覺得吾夠creamy,以88蚊嚟計算 嗰份量好似少咗啲,同埋唔熱!另外再叫左個All Day breakfast,我覺得無咩特別,多士好食 蒜蓉味夠 點湯再好食啲,雞排無特別 勝在吾乾身,至於所謂既烤蕃茄 我覺得只系烘過下 吾系烤飲品方面跟餐可減$15/$25,我見到有個蜜糖鮮奶咖啡(原價$45) 好似幾得意咁 就嗌咗。個拉花幾靚,蜜糖就自己落既。,落之前就好似一般嘅鮮奶咖啡,不過咖啡味都幾香吾太甜。 加咗蜜糖之後就多咗甜味,但冇蜜糖味。朋友叫咗杯mocha(原價$45) 同樣有靚靚拉花 不過我無影到相。 開頭朋友都話幾好但後來就話越飲越甜。食完其實唔覺得飽,不過過咗陣就有啲濟濟哋嘅感覺 ,可以一試 不過我就應該唔會再食下一次
難得同朋友夾到休息日,當然要約出嚟食好東西。

好似系薯仔湯

2018-03-05
$118 (Lunch)