2017-11-13 54 views
早幾年食過太子嘅Cafe paradise都幾好食, 原來長沙灣都有一間,就黎試下。一入去就俾好大隻熊啤啤吸引住,佢坐係張大枱既座位上忍唔住影咗佢幾張相,之後個店員見我咁鐘意隻啤啤,喺我地坐低左之後拎左佢過黎,坐喺我隔離啲店員真係好nice 第二小驚喜係一打開個餐牌有個立體圖案彈出黎。餐牌嘅價錢唔算貴,有得叫set,不過我地兩個揀唔岩,最後散叫左兩個小食,兩個主食,同叫左一壺花茶。香辣蜆肉炒意粉,食落好香口,蜆肉都幾多,意粉係比較硬身,友人麻麻,不過我就幾鐘意啦,同埋少少辣好開胃。芝士焗扇貝,有少少唔夠味,如果芝士可以再多啲就更好車打芝士肉醬焗薯國,我鍾意呢個,肉醬同埋芝士都好濃郁,食下一條食下一條不知不覺食晒成碟最後嚟咗個花茶,食到咁飽消下滯,水蜜桃花茶,飲到中段少少酸酸地幾消滯,而且可以加水沖多幾round 最後上埋個水蜜桃花茶,食到咁飽飲個花茶消下滯。成晚佢就係坐我隔離啦,店員仲好主動幫我地影相

一入去就俾好大隻熊啤啤吸引住,佢坐係張大枱既座位上

啲店員真係好nice

第二小驚喜係一打開個餐牌有個立體圖案彈出黎。

芝士焗扇貝,有少少唔夠味,如果芝士可以再多啲就更好

最後上埋個水蜜桃花茶,食到咁飽飲個花茶消下滯。

成晚佢就係坐我隔離啦,店員仲好主動幫我地影相
2017-11-07
$150 (Dinner)