2017-08-09
今天晚上即興去左食🇰🇷韓牛,仲要係期待已久、慕名而去!!果然👉🏻令我同朋友倆人,失望而回🤦🏼♀️ 入店鋪第一個感覺已經好奇怪,因為店內主要由2位十幾二十歲小妹妺係樓面打理,感覺似係去左食"三文治"快餐店😢 服務質素:漏單、端上檯面食品忘記取掉order紙、手忙腳亂等等⋯⋯⋯食物質素:我叫左個最貴韓牛特選部位BBQ拼盤,內含4個部位,要$750。但食落去實在完全無牛味👎🏻,我覺得一般平價美國牛仲有牛味、仲好食😰 後來再order左淸水冷麵同煎餃子,因為真係唔夠飽。 當我一見到個清水冷麵就即刻火都黎😡🔥,簡直就係一碗"食剩"冷麵,仲要收我$108!!!忍唔住要即刻投訴,好在有禮貌男經理馬上建議更換並say sorry😌反而最平價煎餃子,份量和味道都好好👍🏻 結論:2位埋單total $12xx,但配合以上我所講質素,如何不叫人失望而回呢?😤😤😤
反而最平價煎餃子,份量和味道都好好👍🏻