2021-08-28
#pb食在佐敦舊區內的鞦韆cafe🎠New Cafe Alert 🚨✨其實都唔算好新 開左一個半月了🤪 呢間位於佐敦舊區內嘅cafe以墨綠色為主題 給予自然舒適、溫暖感🥰 最特別莫過於Cafe內的鞦韆 打卡一流😍.佢主打Bagel 可以外賣番屋企食 款式日日唔同🤪 堂食有款特色Bagel 價錢$78-$118不等👍🏻 另外佢都有日式丼飯、Pasta、All-day Breakfast等 食物選擇幾多🥰🔹日式鰻魚滑蛋海苔櫻花蝦貝果🥯海苔櫻花蝦Bagel就咁食已經好香 口感唔會好硬 夠煙韌😍 中間嘅滑蛋、鰻魚都好正😋 仲有配薯條 夠哂飽🤪 不過$118感覺偏貴🙈🔹鮮玉子照燒牛脷丼🐮推介❤️ 牛脷份量好多 塊塊都大大塊😍 而且煮到好淋好入味😋 吉穿中間隻蛋 撈埋蛋黃汁一齊食 送飯一流👍🏻🔹水牛芝士羅勒松子醬卷通粉🍝卷通粉幾特別👍🏻 呢款簡簡單單 味道剛好 唔會好濃味😋🔹Earl Grey Latte🍵味道偏淡 伯爵茶味唔算好出😐🔹Matcha Latte💚呢杯反而比較好 抹茶味都算濃👍🏻 不過個拉花就。。。🤪.整體食物質素唔錯 照燒牛脷丼最有驚喜😍 而且食物選擇好多元化 雖然位置唔太方便 但係
舊區內的鞦韆cafe🎠
卷通粉幾特別👍🏻 呢款簡簡單單 味道剛好 唔會好濃味😋
🔹Earl Grey Latte🍵
味道偏淡 伯爵茶味唔算好出😐
🔹Matcha Latte💚
呢杯反而比較好 抹茶味都算濃👍🏻 不過個拉花就。。。🤪
整體食物質素唔錯 照燒牛脷丼最有驚喜😍 而且食物選擇好多元化 雖然位置唔太方便 但係都會想去多次😋
秋千.在
佐敦文蔚街23號文苑樓地舖