2019-01-09 74 views
經中醫朋友的介紹下,上醫來呢間美味故事食晚餐🥣。佢有得坐他他米,都好少有。呢度落單係要scan QR code,真係夠曬先進,當然你直接同店員落單都okay la🤗.餐前飲品 鮮果沙冰 (推薦指數:😋😋😋😋)好少餐廳會為客人準備餐前飲,呢度會有,好細心。同埋個沙冰唔會太甜,岩岩好。.溫泉蛋蟹子沙律🥗🥚🦀 (推薦指數:😋😋😋😋😋)如果鍾意意大利醋的朋友,我建議你地要試下,因為醋味更濃郁。個温泉蛋係個口度爆發,有濃厚的蛋汁,感覺好滿足。.韓風豆腐餅🇰🇷 (推薦指數:😋😋😋😋)泡菜味同個滑豆腐配合得岩岩好,意想不到的咁食。.慢煮安格斯牛柳 🐮 (推薦指數:😋😋😋😋😋)第一次食慢煮食物,呢個牛係我食過的嫩牛中數一數二,真係好林,好嫩。外面又煎過下所以好正!仲配埋個墨魚汁🦑冷麵,個冷麵調味岩岩好。.餐飲我叫番茫果沙冰,同餐前飲品一樣。.D24貓山王榴連布甸 (推薦指數:😋😋😋😋😋)呢個真係好好食,又香又滑又濃,無得輸!.
經中醫朋友的介紹下,上醫來呢間美味故事食晚餐🥣。

佢有得坐他他米,都好少有。

餐前飲品 鮮果沙冰 (推薦指數:😋😋😋😋)

溫泉蛋蟹子沙律🥗🥚🦀 (推薦指數:😋😋😋😋😋)

韓風豆腐餅🇰🇷 (推薦指數:😋😋😋😋)
泡菜味同個滑豆腐配合得岩岩好,意想不到的咁食。

慢煮安格斯牛柳 🐮 (推薦指數:😋😋😋😋😋)
仲配埋個墨魚汁🦑冷麵,個冷麵調味岩岩好。

餐飲我叫番茫果沙冰,同餐前飲品一樣。

D24貓山王榴連布甸 (推薦指數:😋😋😋😋😋)
呢個真係好好食,又香又滑又濃,無得輸!

2019-01-04
$290 (Dinner)
  • 慢煮安格斯牛柳