2019-05-06 317 views
一向都幾鍾意食辣野,但真係唔係間間好食,今次路經深水埗呢間北料南麵確實有驚喜由於好口渴既關係,坐低就叫返杯豆漿飲下先,豆漿係餐廳自己整,豆味香,唔太甜突顯左個豆味好欣賞呢度既老闆,佢會好主動向的地介絕餐廳既出名食品,而蒜泥白肉就係其中之一,呢度既生蒜較辣,底面都係青瓜片,食到白肉既香味之餘多左一層清新既感覺第二推介就係麻辣牛腩大腸麵,特別之處就係個麵係自己打既,口感勁好,一定要試!湯底都好濃好好味,可以自揀辣度最後仲叫左個口水雞,個汁做得唔錯,雞件都好滑食得辣既朋友一定要黎挑戰下呢度既大辣重慶小麵,20分鐘內食完連湯飲埋係免費架,都幾多人挑戰成功

豆漿

蒜泥白肉

麻辣牛腩大腸麵

最後仲叫左個口水雞,個汁做得唔錯,雞件都好滑
口水雞

2019-05-03