2021-07-15 764 views
经朋友介紹,馬鞍山游泳池餐廳,有炒小菜,有私房菜,入到嚟個環境幾舒服,面對游泳池,朋友介紹了幾款必點小菜,有脆皮菠蘿咕嚕肉,皮脆多汁,酸酸甜甜,非常好味😋,值得一提係佢哋用嘅係新鮮菠蘿🍍,風沙鳝球香脆可口👍,蜜椒甘薯牛柳粒,都非常好食, 牛柳粒係仔仔嘅至愛,薯仔非常淋,牛柳粒好食😋,另外我喜歡的係酸菜桂花鱼,酸菜爽口,少少酸,唔鹹,個湯底非常好,朋友們把個湯底都飲曬🤣, 佢哋員工服務又非常好,老闆娘好nice同佢傾計,了解到佢哋餐廳,因為疫情問題,大家經濟環境都差,所以佢哋免收茶芥免收加一,回饋客人👍,只收現金
2021-07-14
Celebration