2009-02-11
今日放左學,又就到時間就過來呢度食米線。一入到去就聽到句"靚仔,你想食咩啊"原來果個人係之前元朗幫過手,又同過我傾過幾句既店務員。今日又係食番同平時一樣既野。特辣米線當然係全走。今次既牛肉就無咁熟,不過都可以接受既。而雞肉好好食,又唔鞋口。米線反而比之前多左,都滿足都我既。湯底既痹係最令我陶醉既。凍奶茶今次都有嗌小冰,真係飲多左既。但今次落奶就落得重手左,都可以啦。今日都唔算太多人既,連同我同既小姐聞到強烈既辣味。佢話我可能食慣左就適應左個辣度,但佢就食五小辣都覺得好辣。不過都係唔好食咁多辣,始終對身體無咁好既。

特辣米線
凍奶茶

$31 (Lunch)
  • 凍奶茶,麻辣米線