2020-10-06
今晚約咗friend食飯,俾咗幾間佢揀, 都冇乜所謂, 咁就揀咗呢間, 有得online book, 好方便, 仲有85 折, 正收工趕過嚟,觀塘放工時間真係好多人,明明武漢肺炎, 條街點解可以咁多人餐廳響工廈, 上到去個感覺好唔同, 有好多顏色豐富嘅畫, 令你心情好開心, 響呢個武漢肺炎疫情下,搵到少少安慰我地揀咗低溫煮雞胸藜麥飯, 醬燒美國豬仔骨, 原來有得包埋嘢飲or湯, 我地揀咗焙茶同埋南瓜湯。 d嘢食好快嚟到, 個低溫煮雞胸好淋, 好好味, 個藜麥飯有d芝士拉絲, 好好味, 唔太多芝士, 食落啱啱好, 唔會漏個豬仔骨都好好味, 夠味, 仲有salad on side, 正~ 成餐都有好健康嘅感覺 我飲個南瓜湯都好濃郁,個底仲有d南瓜肉, 好淋, 好好飲~成餐都坐得好舒服, 可以慢慢enjoy, 傾計,收工之後嘅慢活 佢地d staff仲好好禮貌, 應該好有笑容 --- 明明戴住口罩, 點解我會睇到? 因為佢地笑到瞇晒眼, 響口罩下面應該笑得好燦爛武漢肺炎幾時先完, 大家幾時先可以唔駛戴口罩呀