2021-10-13 675 views
對bean本身都有好感,之前我都試過佢嘅午餐都覺得唔錯嘅。嗰日同朋友過嚟食下午茶,叫咗佢一個窩夫同埋一個蟹肉牛油果他他試吓食,估唔到都幾高質。窩夫個份量唔係話同平時出面整嘅窩夫咁多,但食落去真係外脆內軟,冇睇佢圓轆轆咁樣但係食落去都幾有蛋香味。 加埋有綠茶嘅雪糕綠茶醬、忌廉。有好多配料一齊食仲有爆珠!真係好好食😋!!另外一個蟹肉牛油果他他,識落好清新舒服,加埋熱辣辣嘅餡餅一齊食,真係好好嘅配搭。牛油果食落去好新鮮加埋蟹肉一齊食真係好唔錯,呢個好推薦大家過嚟食!雖然佢份量唔係好多,但係如果唔係好肚餓都可以嗌呢一個!另外仲叫咗一個橙味伯爵茶,店舖係比一整壼菜俾我哋,飲完仲可以叫佢加水,飲落去伯爵茶味好濃郁,雖然唔係好飲到橙味至於美式咖啡正正常常啦

至於美式咖啡正正常常啦