2023-03-30
可能係平日下晏既關係,所以冇咩人,裝修幾得意,用左好多唔同樣既籃球做左牆上的設計,配合左太陽系嘅感覺👍睇完餐牌後,我同大股東叫左以下食物:- 明太子玉子燒墨西哥餅- 香茅椰子雞髀肉墨西哥餅- 吉列生蠔配芥末醬墨西哥餅- 藍白墨西哥脆片配牛油果醬- 牛奶咖啡- 檸檬鐵觀音青檸梳打首先黎既飲品,檸檬鐵觀音青檸梳打,呢啲飲品見到個名,多數都係中伏mode😎但我飲完都唔算太中伏,淡淡既檸檬味,加上鐵觀音梳打,頓時覺得好似飲緊汽水咁,感覺唔錯👍牛奶咖啡☕️則普普通通😎之後成個餐黎,因為我地叫既係套餐,有必食既明太子玉子燒,食落去好夾,有驚喜,熱辣辣嘅明太子加入玉子連墨西哥餅1齊食,絕😎明太子多汁既關係,令到墨西哥餅都好好食,唔會太掛🥰之後就食左自己叫既吉列生蠔配芥末醬墨西哥餅,生蠔配落去既感覺係冇閒太子咁夾,但都不過不失😎不得不提佢地既墨西哥脆片,非常香脆,另外佢地有個錦鹵墨西哥脆片,非常吸引,但太多野食既關係,決定下次再試🥰總結:小小的咖啡店,用上籃球🏀做出太陽系的主題,非常吸精👀食物及飲品亦睇得出用心製佢及非常特別🥰如果有興趣打卡既朋友就可以黎試下🥰
睇完餐牌後,我同大股東叫左以下食物:
- 明太子玉子燒墨西哥餅
- 香茅椰子雞髀肉墨西哥餅