2020-08-26 781 views
同好朋友食返個brunch太耐冇見了,所以一定要搵返個地方係坐得舒服又自在既環境。平日又撞正午膳時段,都要等15分鐘左右先有位。我地一齊㨂左All day menu 1+2 $98 有餐湯或沙律同主菜連埋飲料。整體黎講其實都幾抵食,值得推介👍🏻限定冰茶有淡淡既芒果味,幾清新。是日餐湯係蘑菇湯配法包,餐湯端上台仲係熱既,有濃濃既蘑菇香,點埋法包一齊食好滋味。主餐分別叫咗蘑菇忌廉汁闊條麵香草燒雞胸燒野菌同埋車打芝士煙肉牛肉漢堡。意粉整體味道唔錯,意粉既口感都彈牙不會過硬質感,雞肉同蘑菇既配料算多,雞肉嫩滑,不過忌廉汁略嫌過少。另外漢堡既份量尚算大份,兩個女仔share 食都已經好足夠。漢堡牛肉不會過熟,仲係呈粉嫩紅色,所以口感都juicy。
限定冰茶有淡淡既芒果味,幾清新。