2023-01-09
充滿葡萄牙特色•鋪滿藍白色花磚嘅CAFE成個TONE簡潔得黎好舒服 室內室外都好IGable 打卡一流______________________________〰️ 𝗕𝗿𝗮𝘃𝗮 𝗕𝗿𝘂𝗻𝗰𝗵𝗶𝗻 $138煙三文魚•牛油果•大啡菇•炒蛋•香草薯粒•蕃茄•茄汁豆•貝果呢個AllDayBreakfast配搭好合我心🤣無油膩嘅煙肉同加工香腸 用上三文魚全部元素都相對健康啲 light啲🤟🏿仲要配埋Bagel 有原味•藍莓•墨西哥辣椒選擇就咁睇應該係其中一間愛店 Blendit嘅出品🤣不過今次都係第一次識佢哋墨西哥辣椒呢個口味食落辣都比想像中高 係幾過癮又煙韌❤️〰️ 𝗠𝗮𝗾𝘂𝗶 𝗕𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗬𝗼𝗴𝘂𝗿𝘁 𝗕𝗼𝘄𝗹 $78乳酪底加左Superfruit之一嘅Maqui Berry食落酸酸甜甜 上面配有好幾款新鮮水果香蕉 • 藍莓 • 草莓 • 燕麥 • 奇亞籽水果本身嘅果糖同額外喺面層加嘅蜜糖 撈埋底層嘅乳酪一齊食岩岩好唔係好多地方有yogurt bowl 好難得🫡🤟🏿______________________________〰️ FlatWhite〰️ EspressoTonic作為咖啡店佢哋嘅咖啡
充滿葡萄牙特色•鋪滿藍白色花磚嘅CAFE
成個TONE簡潔得黎好舒服