2021-08-18 41 views
離開咗旺角返工之後,都好耐冇嚟食過,今日約朋友聚會,想搵個坐得舒服啲嘅地方,所以就決定返嚟呢間。我哋嚟嘅時候啱啱開門,所以可以坐到卡位,有太陽曬住,真係超級舒服。佢嘅lunch set相比起其他地方都比較豐富,有湯有沙律。重點係佢嘅頭盤一啲都唔馬虎,朋友揀咗煙三文魚凱撒沙律,我自己揀咗吉列炸蠔薯仔沙律,粒豪好肥美好Juicy,夠熱!主食方面,我哋都對西冷比較有興趣!見到朋友個意粉賣相好靚,佢話意粉彈牙,酸味味夠開胃。不過要留意嘅係,佢嘅牛扒煎得比較熟,所以叫五成就剛剛好喇!最後分享吓佢嘅嘢飲,加$15就可以飲其他咖啡或者朱古力,拉花睇得出好用心,啡同朱味都夠濃。咁就吹咗3個鐘頭水

咁就吹咗3個鐘頭水