2019-05-27 212 views
早前忙透了好耐冇同老公去食飯上網睇過d comment 幾好,最後book左呢度咁岩地點方便可以接埋老公收工餐廳環境都幾舒,可能我地時間早上到去唔係好多人,而且坐位唔會好迫,可以俾我同老公舒舒服服食餐飯傾下計睇完餐牌好快就決定到食咩我地各自叫左一個side dish 一個entrees個三文魚他他真係好正,連平時我好小食生冷野都食完又食,連埋法包一齊食簡直令人回味主食我地叫左紅酒黑松露野菌燴牛面頰肉配法式薯蓉,本身諗住叫西冷,但最後驚太飽而轉左,冇諗過都幾好食,冇後悔叫左呢份另外個香炒新鮮蜆仔配墨汁青檸扁意粉呢個意粉粉得好好味配埋青檸勁開胃,而且蜆仔新鮮最後我地食埋朱古力心太軟熱辣辣的朱古力流心配埋雲呢拿雪糕🍦令到本身好甜的朱古力變得甜度適中謝謝老公呢餐飯😌
早前忙透了
好耐冇同老公去食飯
上網睇過d comment 幾好,最後book左呢度
咁岩地點方便可以接埋老公收工

睇完餐牌好快就決定到食咩

我地各自叫左一個side dish 一個entrees

另外個香炒新鮮蜆仔配墨汁青檸扁意粉
呢個意粉粉得好好味配埋青檸勁開胃,而且蜆仔新鮮

最後我地食埋朱古力心太軟

謝謝老公呢餐飯😌

三文魚他他配香草乳酪汁
蒜蓉牛油烤雜菇
香炒新鮮蜆仔配麥汁青檸扁意粉
紅酒黑松露野菌燴牛面頰肉配法式薯蓉
78%朱古力心太軟
2019-05-15
$300 (Dinner)
三文魚他他配香草乳酪汁
蒜蓉牛油烤雜菇