2023-02-25 54 views
近排都喺尖沙咀返工,經常都會同同事去一間餐廳食午餐,喺尖沙咀呢個價錢食到咁美味嘅午餐,性價比真係好高,而且環境仲要好舒適。Jagger 地址係麼地道31-41號F HP購物中心26號舖,餐廳有一個園林嘅環境,坐喺出邊全部都係梳化椅,真係好舒適。每日喺度食lunch都有一種好放鬆嘅感覺。呢度嘅午餐都有大約十幾款選擇,全部都係七,八十元左右,性價比真係好高,而且食物嘅質素仲要係好好,今日就嗌咗煙三文魚配pizza ,pizza餅底做到好香好薄好脆,食落去特別香口,上面嘅煙三文魚份量都好多,加上少少香料茄汁芝士粉,令到口感同味道都更加豐富。整體嘅味道非常配搭。all day breakfast 材料非常豐富,有炒蛋,粟米,沙律,薯餅,香辣雞扒,香腸,牛角包。牛角包啱啱焗起,熱辣辣特別酥脆,加上有陣陣嘅牛油香味,好正。香辣雞扒外皮炸到脆卜卜,雞肉仲係好嫩滑。炒蛋配上香料,令到蛋嘅香味更加濃郁,又香又滑非常好食。香腸同薯餅亦都係我嘅至愛,最鍾意佢個香腸有啲肉汁,食落去特別香口。熱朱古力,一杯又香又滑嘅朱古力,連杯邊度有朱古力醬。值得一讚。