2023-01-20 274 views
.Chill Pill (旺角/太子)舒適簡約的日式Cafe有自選小菜日式便當🍱.1.自家製炸墨魚餅班尼迪(大阪燒&芒果醬)$1189/10.有別於傳統班尼迪竟然係手打嘅炸蝦&墨魚餅取代包.. 聽上去彷彿同我講「你唔係唔試我呀嘛」🤣.嗰餅係好味嘅 感覺入邊足料同埋新鮮 彈呀彈 爽嘅😝班尼迪嘅荷蘭醬 & 流心蛋一切都正常 good嘅.純粹係咪因為少咗嗰種 本身包嘅「麥香」&「口感」對於「包控」會覺得 主題太多 目不暇給..但值得試試 純粹個人口味😆.2.mix your own combo $1189.7/10‼️(唐揚炸雞 + 味增比目魚 + 三文魚子滑蛋 + 香蒜雜菇 + 木魚湯udon)無論係性價比 & 選擇性 & 味道都係我覺得推薦嘅.主食 (肉類)2款‼️亦好多選擇 今次揀呢兩款係唔需要額外加錢嘅炸雞好好味!肉質厚食嫩 他他醬又正😝比目魚的部分係健人最愛 低脂又香 入味😌.主食 1份‼️有飯 烏東 同埋蕎麥麵(+ $18)我哋揀咗烏東 湯清但又classic嘅木魚香 份量都好可觀💗.side dishes 2款‼️又係好多選擇 雜菇餸主食入味 三文魚子蛋就正常發揮.相比起1 & 3 我
Chill Pill (旺角/太子)
舒適簡約的日式Cafe
反而 你可能會啱 💪🏻
除此之外都係主子 friendly嘅餐廳🐶🐱
同埋非假日 係可以book位㗎
希望比到大家d有用info😗💗
食得放心 & 開心 阿門!