2024-08-21 316 views
M Square 西貢店 - 海景放鬆好去處!地址: 西貢惠民路28號WM酒店地下低層A1號舖呢間M Square餐廳位於西貢區WM酒店,鄰近市中心,坐小巴過去都只需8分鐘,超級方便!餐廳裝潢採用木質配色,帶來一種舒適放鬆既感覺。坐係度食個靚靚西餐,同屋企人一齊慢慢享受,真係好Chill呀!除咗去市中心食海鮮之外,其實呢度亦係個不錯嘅選擇。餐廳面積好大,地方超寬敞,坐得好舒服。我哋叫咗幾款招牌菜式,個個都好有水準,份量亦算足夠,一家大細一齊食都食得好滋味招牌Push Rib Eye牛扒($458)做得好好,,肉質好軟滑鮮嫩,外層有焦香,配料嘅薯茸同紅酒燒汁亦配搭得好好。仲有特色黑松露雜菇薄餅($198),蘑菇種類好多元,配上黑松露香,餅皮脆口另外,芝士千層麵($155)同法式多士甜品($138)都好正,,每款都超出我哋既期望,好有創意同層次。除咗主菜之外,佢哋個雞尾酒$Mocktail: Fever Tree Gunner ($68)亦好飲,有興趣既朋友仲可以試下。總括黎講,呢間M Square餐廳係好值得黎多幾次!黎親西貢遊玩一定要試下!😍
M Square 西貢店 - 海景放鬆好去處!

地址: 西貢惠民路28號WM酒店地下低層A1號舖