5 day(s) ago 0 views
想食好味嘅鐵板牛扒,原來好簡單,只需要去荃灣嘅西雅圖屋就可以了🥩餐廳裝修好新,座位設計寬闊,可以坐得好舒服,慢慢享受美食,同朋友傾計👍🏻招牌鐵板肉眼排 - 份量好多,放在熱辣辣嘅鐵板上邊,一加入醬汁,果個‘炸’一聲嘅過程,為美味大餐打開序幕。肉眼排份量非常多,一啲都唔韌,加上洋蔥汁,味道更加提升了。鐵板紐西蘭牛柳 - 牛柳鮮嫩多汁,一咬落去,肉汁在口腔爆開嘅感覺,非常吸引,配上蒜蓉汁,牛柳嘅牛味更上一層樓。餐廳仲配有多款特飲可供選擇,我們叫了芒芒椰椰及青檸梳打。芒芒椰椰好濃嘅芒果味,每一啖都食到芒果肉👍🏻青檸梳打,非常清新,傷口腔嘅油膩感完全清除👍🏻

肉眼排份量非常多,一啲都唔韌,加上洋蔥汁,味道更加提升了。

2025-02-24
Type of Meal