平時已經經常係大埔區出沒, 行經尼間日式店幾次都冇入過去, 今次特意帶朋友黎一齊去試下! 好隨心咁叫左幾樣野, 整體感覺都幾好吾錯, 未食過可以一試!講下食物先, 點左1️⃣杯西山20年梅酒, 送上黎時第一眼我係覺得吾抵, 因為覺得好細杯, 到我飲落去時就知道, 同平時出面點既一杯梅酒吾同, 佢係濃好多既梅酒, 飲得出酒精成份都高好多, 梅酒香味散發。所以真係要飲左先理解點解佢咁細杯, 同埋即刻會變得吾介意左~2️⃣串燒元貝, 大粒吾會靭! 3️⃣五花腩, 半肥瘦岩岩好 4️⃣雞軟骨&5️⃣香蔥吞拿魚腩蓉軍艦&6️⃣汁燒左口魚壽司&7️⃣芝士鰻魚卷, 份量正常,味道都可以8️⃣蛋黃醬免治雞肉棒, 有驚喜, 食落會有軟骨粒既口感, 幾推薦大家一試嫁9️⃣豚肉山薑飯, 汁夠多, 岩哂我, 而且豚肉好入味,繼續推薦

2022-06-13
$200 (Dinner)
  • 蛋黃醬免治雞肉棒