2021-07-21
近來愛上依間MegaBox 11樓嘅意式餐廳,店內環境寬敞,坐得好舒適。我哋一行4人樣樣都想食,咁就簡簡單單叫左一個4人餐,諗住樣樣都有啲。以下就分享吓我哋揀選嘅餐單同埋食評:前菜:> 2份香辣番茄醬燴肉丸 - 起初擔心肉丸會好辣,點知原來一啲都唔辣,仲好入味,所以怕辣嘅朋友都食得。> 2份芝士醬焗大啡菇 - 啡菇焗得好香好Juicy,配上芝士蕃茄醬,真係好夾。意粉:> 煙三文魚蘆荀忌廉汁天使麵 - 煙三文魚份量足,意粉軟硬度適中,配上煙三文魚同忌廉汁好完美。> 紅酒燴牛肋肉蜆殼粉(加$28) - 和牛份量雖然唔多,但係每粒都好精彩,肉質好鬆軟又有肉味,連我爸爸都好讚不絕口。主菜:> Carbonara Pizza - 雖然呢個Pizza普通咗少少,不過好多芝士,芝士控一定喜歡。> BBQ Chicken Pizza - Pizza 好足料,好多菇同好多雞肉,連我媽咪都好鍾意食。埋單4人大約$900,因為大家都食到好飽,坐得又舒服,所以大家對於今餐都好滿意☺️
以下就分享吓我哋揀選嘅餐單同埋食評:
前菜: