2018-11-21 13 views
放工起九龍灣食飯,即刻上openrice 睇下,見到呢間好評如朝就即本試下一入到去比我既感覺好似去左日本既居酒屋,d 裝修幾特別,睇得出花左唔少心機去佈置。坐底即見到有個2人套餐,睇落好似幾抵就叫左黎試下。無幾耐就上左個三式前菜,酸酸地又爽口,夠開胃再黎一個蕃茄八爪魚沙津,呢個配搭夠曬特別,味道唔錯,d 菜幾新鮮。到主角出場,有三文魚,油甘魚,帆立貝同鱲魚刺身,新鮮肥美,有高級日本餐廳水準。到海膽拖羅卷,一食落去好濃郁既海膽同拖羅味配搭下面青爽青瓜,口感一流食完d 凍既就食熱辣辣既串燒,最驚喜係鯖魚燒到外脆內多汁,雖然佢有個汁另上 但唔點已經好夠味!食完串燒,個火鍋差唔多滾起食得,最期待係佢個雞軟骨丸子,果然無令我失望,咬落去有一粒粒既軟骨加埋豆乳既濃味,好好食加埋個牛肉烏冬,牛肉厚度適中,食埋已經非常飽! 原來仲有個雪糕作總結呢間真係唔錯,真機會再黎食過!

坐底即見到有個2人套餐,睇落好似幾抵就叫左黎試下。

無幾耐就上左個三式前菜,酸酸地又爽口,夠開胃

呢間真係唔錯,真機會再黎食過!