2018-11-28
本身都知尖沙咀有間而呢間係新開,所以就試下呢間搭地鐵我會建議奧運站落行過黎會快好多內部裝修好靚好有日本風格仲會播埋日本歌餐牌上既食物都算多原來仲有自選關東煮自選關東煮-可以行出去揀自己鍾意既食物,因為種類太多,我都會問下佢地係咩黎有咩好食,員工都好樂意去答我揀完就可以番埋位坐底等佢送上枱關東煮(仲會送湯暖身仲有兩個醬料俾我地點黎食所有餸都好入味同埋個關東煮既湯底都好正)蟹肉蟹膏甲羅燒$68(燒既時候服務員會問我地想食落去滑身d定厚實d,仲會擺個計時器計時間👍🏻好細心味道岩岩好唔會太鹹)海蝦同生蠔(我同朋友都唔識燒,但最好既係服務員會幫我地燒計埋時間唔會燒到太熟燒完仲會幫我地上碟海蝦唔夠味仲有鹽比我地所以係好新鮮好好食呀)沙律(見到菜顏色都係新鮮既,食落唔會苦番茄仔好甜有時食到蟹肉有殼,證明真係比蟹肉我哋食,無花無假)燒牛舌(下面個石係用黎保溫,如果叫得多都可以慢慢食唔洗驚好快就凍哂)美人鍋$188(份糧都好大湯底係雞湯為主,而雞都好嫩滑仲有好多唔同既菜菇湯底飲落好濃郁嘅雞湯味冬天可以好暖身日本汽水🥤另外服務員態度非常好,十分殷勤
內部裝修好靚好有日本風格仲會播埋日本歌
餐牌上既食物都算多原來仲有自選關東煮
日本汽水🥤
另外服務員態度非常好,十分殷勤