2019-06-14 115 views
食過咁多次放題,始終都係覺得吉壽嘅位置最寬敞,食得最舒服,所以今日我哋四個人就決定咗嚟呢度刷餐勁嘅!一嚟到落左單之後,就出咗去攞嘢飲邊飲邊等,呢度一共有四個大雪櫃係裝嘢飲嘅,款式極之多,基本上一般去便利店買到嘅嘢飲呢度都有!刺身真係好鮮甜又美味,佢嘅三文魚好厚切,全部都好新鮮又唔會有腥味,所以我哋都encore左一次榴槤炸彈就炸得好香脆,不過一定要趁熱食,咁先至可以食到炸到融融地嘅榴槤蓉雞翼都有驚喜,相當入味,仲有兩個唔同款式嘅雞翼壽司嘅質素都唔錯,特別鍾意火炙同埋有芝士嘅壽司,芝士溶咗入去啲蟹柳上面,令到成舊壽司嘅味道更豐富天婦羅嘅款式亦都唔少香蒜牛柳粒嘅份量唔多,但係少食多滋味,粒粒都有好均勻嘅香蒜味牛肉鍋嘅牛肉肉質都尚算鮮嫩
雞翼都有驚喜,相當入味,仲有兩個唔同款式嘅雞翼
天婦羅嘅款式亦都唔少
牛肉鍋嘅牛肉肉質都尚算鮮嫩