2018-05-09 45 views
同朋友係觀塘做完GYM,諗住搵間餐廳食下野。見到呢間LM Cafe好似幾得意,菜式都幾多,好似仲有d fusion食物。入到去環境好寬敞,我地兩個人坐卡位勁闊落。環境燈光都幾舒服,可以同好友暢談一個晚上。店員仲好細心咁比咗兩個碟我地Share食物。我地叫咗份牛排同埋黑松露雜菌玉子燒。先黎羅宋湯, 連湯都好大碗,好足料,有蘿蔔西芹,味道酸酸甜甜有小小辣,幾惹味開胃。蒜蓉汁牛扒配吉列炸蝦,勁香濃。有兩塊大牛扒四隻炸蝦,配埋下面滿滿既薯菜真係勁滿足。牛扒煎得香,蝦都好脆口。跟住係黑松露雜菌玉子燒配撈丁。首先真係要讚下佢好大份好抵食!玉子有一隻半手掌咁大,入面包著濃濃既黑松露同埋雜菌,呢個組合真係好夾。配埋燒汁,同埋撈丁,個人覺得好好味,喜歡濃味同黑松露的朋友不要錯過!食到最後,真係好想試下佢地既甜品,可惜我地兩個女仔都太飽,下次黎一定要再試過~

店員仲好細心咁比咗兩個碟我地Share食物。

我地叫咗份牛排同埋黑松露雜菌玉子燒。

2018-05-07
Type of Meal