2017-12-18
今日同朋友兩個出尖沙咀行街,行左陣k11覺得好肚餓,就諗住搵間餐廳食個lunch行過隔離街,見到有間門口貼哂聖誕裝飾既餐廳,望入去見梳化櫈可以坐得舒服啲,又有幾枱人食緊,應該唔錯,就一致贊成入去食入面環境唔錯,乾乾淨淨,又唔會比人好大壓力,我地坐低左之後,就點左兩個set lunch個set lunch包埋半自助式既mini bar可以比你去攞野食食物質素好好特別要推介三文魚同蝦脆脆撻,好好味,入面有沙津醬好開胃我叫左個鵪鶉腿黑松露燴意大利飯,好濃郁黑松露味,飯煮偏硬少少,我比較鐘意食硬少少,唔會太軟太爛,有口感,鵪鶉炸到好香口朋友就叫左個燒紐西蘭西冷扒, 叫咗五成熟啱啱好, 因為唔係鐵板上所以唔會血淋淋, 西冷扒好厚好大件,肉味好juicy最後食飽叫埋個餐飲,慢慢坐,傾下計,relax
最後食飽叫埋個餐飲,慢慢坐,傾下計,relax