第三站

Station 3 Cafe
咁啱朋友去完旅行返黎,就決定去依間好多好評睇嘅旺角樓上cafe聚一聚舊🐰前菜👉🏻 田園沙律👉🏻 香蒜白酒蜆肉意粉依個意粉蒜味跑出👍🏻意粉煮得剛好,蜆肉鮮甜多汁,配上香蒜同白酒嘅調味,味道濃郁而不膩👉🏻 煙三文魚忌廉藩茄醬扁意粉而依款意粉好都煮得彈牙,三文魚鮮嫩,忌廉藩茄醬好creamy所以比較易飽,仲有啲車厘茄,蘑菇同香料等等嘅配菜增添味道層次👍🏻甜品方面擺盤都decoate 得好靚啱哂打卡🐰:👉🏻 New York芝士蛋糕👉🏻 藍莓芝士蛋糕2款餅底應該一樣一個topping creamy 另一個就fresh d👉🏻 熱情果乳酪2款乳酪都可以少甜,依款有濃郁嘅乳酪味道同熱情果嘅酸甜風味,清新又開胃👍🏻👉🏻 芒果乳酪依款就酸味冇咁出,主要係飲到芒果嘅香甜味, 適合唔鍾意酸嘅朋友依間Cafe 雖然係我地第一次黎,但好有驚喜,食物嘅質素絕對拍得上其他西餐廳" 今日依個時間都幾多人,想試嘅朋友better book位"

前菜
👉🏻 田園沙律