2015-09-22 3365 views
今日去元朗搵朋友, 佢帶咗我去一個世外桃園食野. 就係位於高埔村的”天空之城”. 聽落好得意, 其實佢係有唔同餐廳集合咗一齊, 型成咗個小區. 都係兩至三層的餐廳, 有私房菜有西餐, 泰菜等等. 門口可以泊車, 餐廳坐位都有露天, 感覺有少少外國Feel, 好relax.我地去食個中午飯, 選擇咗去”環保餐廳”, 我地坐露天位, 環境衛生舒服, 就黎中秋天氣清涼, 有陣陣微風送飯, 感覺很好!我叫咗個芝士焗石班飯, 只係$50連飲品同湯. 焗飯好香, 份量好足夠 (直情好多), 芝士亦都好多好香, 新鮮焗出黎熱辣辣好好味!

2015-09-15
$50 (Lunch)