2023-06-19 7 views
今日嚟到人氣旺盛既將軍澳 urban coffee roaster ,環境寬敞,而且裝修好特別,一行到入去就有雪糕車,令人好舒服😌除咗可以用餐之餘,仲可以打卡,岩哂我呢啲愛打卡人士😍🐣蒜香柚子雞翼酸酸甜甜,雞翼算係大隻,柚子帶苦,不過有檸檬中和返,味道剛好🍋🦀松葉蟹肉軟殼蟹飯用了高質既松葉蟹,不會炸到變成餅乾,還保有濕潤嘅蟹肉和蟹膏,超級大隻,炸得脆口😋🐟明太子忌廉意粉配烏魚籽 (辣)好cream 既明太子蟹籽忌廉汁,煮得啱啱好,意粉有咬口🍝撈埋一齊食好滿足☺️☕️Iced 75% Chocolate特別之處係,可以飲比可可豆既原味,同時有長久而濃郁既朱古力餘韻🍫好岀色,值得一試👍☕️Hot Matcha Latte好靚既拉花同綠色,濃郁嘅抹茶味,熱飲🍵更突顯綠茶嘅香濃,口感細嫩👐🏻🍧雲尼拿士多啤梨批上層雲呢拿加士多啤梨醬凍餅,下層以我最愛既曲奇🍪做底,甜度適中🫶🏻帶有少少士多啤梨酸味可以中和返芝士既甜膩感🧀️

🐣蒜香柚子雞翼

🦀松葉蟹肉軟殼蟹飯

🐟明太子忌廉意粉配烏魚籽 (辣)

☕️Iced 75% Chocolate
☕️Hot Matcha Latte