2024-05-13 42 views
入到店內環境同位置都很舒適🥰 今次晚餐就嘗試唔order 澱粉質食物,而oder 左帆立貝柚子沙律,蒸原隻带春珍寶魷魚,炭燒豬頸肉。幫我地落order既員工係位泰國人,態度很有禮貌😊。 基本上餐點賣相同相中沒有太大出入,首選最喜歡帆立貝柚子沙律,帆立貝肉大大粒,配上柚子肉,味道十分fresh。其次就蒸原隻带春珍寶魷魚,味道都ok(如果檸檬味重少少可能會再滋味d),特別喜歡吃它的觸鬚(比較有口感)。炭燒豬頸肉就正常一般。 兩個人食量不算太多的話,份量都夠。整體也不錯,如果下次有朋友想食泰菜,可以再次黎試埋其他菜式。😊
入到店內環境同位置都很舒適🥰
$360 (Dinner)