2022-03-02
同朋友專程入元朗,就喺想試After Ten😋After ten嘅裝修簡約,比人好舒服嘅感覺😉佢地鋪面雖細,但喺空間感足,坐得好舒服,而且同隔離枱唔會太接近,😆食完嘢都仲會想慢慢歎翻杯嘢飲!我今次試咗「三文魚牛油果芝士bagel」😽好足料,三文魚大大塊,我鐘意佢bagel入面嘅cream cheese比例啱啱好,食落唔會膩口。另外仲叫咗杯「抹茶Latte」🍵😆,不過我自己偏好濃味啲嘅,就覺得佢呢杯少少淡口咗。btw!!同大家推薦下我朋友叫嘅「奶油蘑菇雞肉可麗餅」,好值得一試!熱辣辣, 煎得啱啱好😆仲要好重蘑菇味!加上個sauce又creamy,下次再去我一定會encore!希望疫情盡快結束,大家都可以安心出街食好西!