2023-04-17 33 views
😋😋位於將軍澳區的Ocio是一間以現代歐陸菜式為主的餐廳。餐廳的裝潢簡潔時尚,氣氛舒適。至於Menu方面,Ocio的菜式以簡約為主,注重食材的原汁原味,並且結合了一些創新的元素,讓整體口感更加豐富多樣。簡單黎講就是一間有意粉有西餐有甜品有炸雞的餐廳🤣今次晚餐去食左佢地的晚餐Dinner Set 💗平日晚上去唔洗等位👍🏻我地叫左蒜香雞肉菠菜手工闊面和奧斯漢堡扒全日套餐All day Breakfast 🥰個餐包埋湯同野飲, All Day Breakfast好豐富有薯條有肉咩都有🥳仲叫左弓小食類 炸雞食🤭辣辣地幾好食🥰 佢地既甜品款式都好美🫶🏻下次去可以食下🫶🏻Ocio的菜式口感豐富多樣,整體評價是不錯的💗地址:將軍澳坑口重華路8號東港城2樓238號舖
😋😋

簡單黎講就是一間有意粉有西餐有甜品炸雞的餐廳🤣

佢地既甜品款式都好美🫶🏻下次去可以食下🫶🏻

Ocio的菜式口感豐富多樣,整體評價是不錯的💗

地址:將軍澳坑口重華路8號東港城2樓238號舖

• 奧斯經典全日早餐