2018-11-02 601 views
泰國人親自主理的船湯, 夠曬地道, 我特登去試下, 真係好正!頂級安格斯牛肉船湯(金邊粉) - 湯底十分濃郁, 仲有炸豬皮, 厚切豬潤, 魚丸, 通菜, 秋葵, 蘿蔔, 仲有主角安格斯牛肉片!安格斯牛肉好香, 重牛味, 魚丸好彈牙, 金邊粉好滑身!連埋湯一齊飲埋好PREFECT, 十分好味!黑豚肉清湯 (飯) - 湯底好清, 帶甜味, 有黑豚肉, 魚丸, 通菜, 秋葵, 蘿蔔. 黑豚肉較為薄片的.湯底好甜, 配飯好好味!炸芝士雲吞 - 雲吞皮包住一舊芝士去炸, 好香脆, 幾惹味!生菜配秘製腐乳醬 - 腐乳醬真係超正, 好好味, 我食唔停!原個泰國椰青 - 好水, 肉清甜, 慢慢可以食曬所有椰肉!泰國香茅梳打特飲 - 好香香茅味, 飲完可以清清口腔濃郁的味道!店內有卡位, 仲有圓檯, 都幾闊落, 樓面好好禮貌, 唔錯唔錯!

安格斯牛肉好香, 重牛味, 魚丸好彈牙, 金邊粉好滑身!
連埋湯一齊飲埋好PREFECT, 十分好味!

頂級安格斯牛肉船湯(金邊粉)

湯底好甜, 配飯好好味!

生菜配秘製腐乳醬

原個泰國椰青 - 好水, 肉清甜, 慢慢可以食曬所有椰肉!

泰國香茅梳打特飲

2018-11-01
$140 (Dinner)
生菜配秘製腐乳醬
泰國香茅梳打特飲