2019-08-25
對上一次幫襯已經係大半年前,一直都好想食番,番茄湯底濃郁,份量好多,係一間好有誠意嘅良心小店。發現佢已經加咗好多新嘅菜式,所以都急不及待好想快啲去食😋😋1️⃣帶子牛郎番茄濃湯麵🍜$68麵有唔同既選擇,有拉麵,上海麵、烏冬等,我揀左好咬口既烏冬。而餸係北海道刺身及帶子加牛脷,另外我仲加咗芝士同炒滑蛋。不得不讚d 牛脷,整得好林,而且份量有超多,食極都仲有,真係無得輸!2️⃣滑蛋騸牯牛面頰飯$56估唔到除左麵食之外,仲推出飯系列,多左好多選擇,好好呀!牛面頰軟軟的,牛味十足!3️⃣麻香瑞士汁系列雞中翼$28 4隻雞翼係用秘製嘅麻辣汁同埋煮嘅方法烹調,我之前食過一次已經好想再食,今次都一樣好味🤤4️⃣酸辣涼拌系列牛柏葉$30,叫咗小辣,呢個小食係新推出架,之前都冇食過,酸酸甜甜幾開胃👍5️⃣信陽毛尖蜂蜜冷泡茶係中國嘅十大名茶,可以生津解渴,有淡淡的蜂蜜味,口味相當清新。6️⃣有機樽仔凍豆漿豆漿就同平時出面飲嘅差唔多啦,呢一度嘅相對冇咁甜。其他相片:
1️⃣帶子牛郎番茄濃湯麵🍜$68
2️⃣滑蛋騸牯牛面頰飯$56
3️⃣麻香瑞士汁系列
雞中翼$28 4隻
4️⃣酸辣涼拌系列
5️⃣信陽毛尖蜂蜜冷泡茶
6️⃣有機樽仔凍豆漿
豆漿就同平時出面飲嘅差唔多啦,呢一度嘅相對冇咁甜。
其他相片: