2022-06-24 52 views
🚩Next station呢間餐廳真係久仰大名,好多foodie都有去打卡🫶🏻黎到先知原來鋪面唔大,不過店主都係好比心機去經營💛大家一定要支持下〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈扮cupcup冬陰功大蝦意粉 $98上枱已經聞到好香冬陰功味,面頭有好多大大粒嘅蕃茄,蝦嘅份量都比唔少!冬陰功意粉來講酸就係夠酸,但就唔太辣,如果辣啲一定更加惹味🌈消防員特約:籠煙悲勤炒蛋貝果 $70攞蒸籠黎上嘅bagel好特別😆佢嘅餡係煙肉火腿炒蛋,蛋炒得好嫩滑、成個包夾埋一齊食調味好好!但由於個蛋真係太滑,令到個包有少少過濕,同埋啲蛋好易會漏出嚟🌈HojiCha Latte $50係我最鍾意飲嘅焙茶Latte🤤店員會預先將焙茶磨好,再倒入冰凍嘅牛奶上面~完全唔會飲到粉粒,好濃味!🌈Mocha $45好靚嘅漸層效果,咖啡豆係我鍾意嘅~唔會話苦同澀,飲到淡淡嘅果香味!
🚩Next station
🌈扮cupcup冬陰功大蝦意粉 $98

🌈消防員特約:籠煙悲勤炒蛋貝果 $70

🌈HojiCha Latte $50

🌈Mocha $45
2022-06-23
$120 (Dinner)