2022-01-14 63 views
與朋友去咗屯門一間良心小店食burger,店內環境唔大,但食物質素都唔錯,burger仲幾有特色😌🍔飛驒和牛漢堡($138)🍟薯條+🥤飲品(+$18)Burger用上飛驒和牛牛肉,肉味濃且juicy,配上紐西蘭車打芝士、蕃茄、生菜,口感清新唔覺膩,加埋蜜糖芥末醬就更加惹味😋薯條係我最鍾意嘅厚切,新鮮即炸熱辣辣,簡單蘸茄汁已好好食😋另土耳其有氣蘋果汁味道酸甜,都幾好飲😋🍔雙層炸墨魚堡($88)🍟薯條+🥤飲品(+$18)🍗轉:脆辣雞條(+$5)🍹轉:土耳其100%鮮果汁(+$5)Burger配墨魚滑幾特別,而且厚到無法一啖咬得晒😮墨魚滑炸得香脆彈牙,底層及面層嘅漢堡包都有烘過,口感外脆內軟,配生菜、蕃茄及特製千島醬,整體好夾😋 雞條有少少辣,食落無骨啖啖肉,忍唔住一件接一件咁食😋飲品揀咗石榴汁,味道偏酸,唔太啱飲😜

🍔飛驒和牛漢堡($138)
🍟薯條+🥤飲品(+$18)

🍔雙層炸墨魚堡($88)
🍟薯條+🥤飲品(+$18)
🍗轉:脆辣雞條(+$5)
🍹轉:土耳其100%鮮果汁(+$5)

Type of Meal
Tea