2021-01-15 165 views
💁🏻‍♀️芒果班戟 $19黎到紅磡呢間遠近馳名既雞蛋仔,今日Bubu就無叫雞蛋仔,反而叫左性價比超高既芒果班戟👏~黎到有一個手掌大🖐️既班戟,但包滿大大粒既芒果🤤咬一啖😲,熱辣辣既班戟充滿蛋香,配上凍既芒果~冷熱既感覺同時刺激住味蕾🤭~其實芒果有D係酸既,但加上班戟既甜同埋沙律醬既咸香,3種味道交雜,反而唔會覺得淨食甜品咁漏既🙂~總括黎講呢個價錢呢個質素,已經無得輸呀👍!題外話,等緊同係附近食緊期間,可斷係好多人買,兩個老闆真係做到手都無停過,黎幫襯既老中細既顧客都有👍👍但咁既人流老闆出貨速度都好快,值得一讚呀😁
💁🏻‍♀️芒果班戟 $19

• 芒果班㦸