2021-07-26 803 views
以前經過呢到得3款burger 最近發現佢地出左新menu 一於試一試~叫左個super mad (雙層漢堡扒) $110 + right mad (單層漢堡扒) $80本身想加$20配薯條 點知佢地7pm洗炸爐無得食😩店員建議最好早d打電話落order先外賣返到屋企打開發現個包比d水氣搞到淋左 呢個問題除左堂食之外應該都好難解決 但因為用錫紙包住所以重keep到暖~個包用牛油煎過 幾香另外我幾鍾意caramelized onion同芝士 甜甜地好味生菜份量都多 食落好fresh減輕左漢堡既膩隔離有半條x2酸瓜 本身我唔太好酸瓜但佢呢個又幾好味~而塊漢堡扒食落偏紅 初初有d擔心唔熟而又溝左豬肉send左個msg去問 佢地解釋番煎medium會比較juicy 一直都偏向無咁熟 鬼佬比較鍾意咁完全無溝到豬肉 用左兩種美國牛(牛腩+牛肩胛部份)同咪本地新鮮牛小排最後話唔好意思話令我地擔心 如果想煎熟d下次同佢地講聲~安心哂~ 咁睇黎下次落單個陣講番聲就會岩番自己個口味~🙂p.s.返到屋企先發現佢地附送即棄手套 係幾貼心既唔想食客整污糟對手不過其實佢個包有錫紙包住 食既時候都冇點整污糟下次早
本身想加$20配薯條 點知佢地7pm洗炸爐
無得食😩店員建議最好早d打電話落order先

個包用牛油煎過 幾香
生菜份量都多 食落好fresh減輕左漢堡既膩
隔離有半條x2酸瓜 本身我唔太好酸瓜但佢呢個又幾好味~

而塊漢堡扒食落偏紅 初初有d擔心唔熟而又溝左豬肉
最後話唔好意思話令我地擔心 如果想煎熟d下次同佢地講聲~
安心哂~ 咁睇黎下次落單個陣講番聲就會岩番自己個口味~
🙂
不過其實佢個包有錫紙包住 食既時候都冇點整污糟
下次早d出聲同店員講聲唔需要先 環保d~