2018-04-16 138 views
今晚同朋友食飯,朋友預早book定依間餐廳,佢話依間餐廳既質素唔錯又想可以坐得耐。先點了法國活藍青口香檳忌廉汁意粉$138 很澎湃的藍青口,插滿整個碟,味道都算新鮮肥美,特別喜歡細細隻既藍青口,至於意粉夠曬creamy,香檳忌廉味濃,每啖意粉都能夠食到醬汁包得曬啲意粉。再來Deluxe House Burger,牛肉厚身,肉汁也超多。薯條是粗薯條,新鮮炸出來,真係好好味!!外脆內軟,又熱辣辣!呢間餐廳主打甜品,我地當然要一試,係咁多款甜品中我地叫左個最吸晴既peach,個賣相真係好似個peach,一切落去d果醬慢慢流出來。軟軟的慕絲,中間d果醬有少少微酸和濃郁桃香,食落唔會話太甜。最後叫左兩杯飲品,右邊果杯係芒果香橙冰茶,左邊果杯係日本青梅西瓜梳打。兩杯飲品D裝飾配搭得好靚,而且味道都好清新,再慢慢坐下傾下計。

先點了法國活藍青口香檳忌廉汁意粉$138

薯條是粗薯條,新鮮炸出來,真係好好味!!
外脆內軟,又熱辣辣!

2018-04-12