2020-11-16 506 views
一家人去D2 place 玩,順道睇睇有咩好食。搵緊餐廳嘅時候,就已經俾佢啲餐廳座位吸引左,雖然最後冇被安排坐嗰啲船着枱,但今次嘅用餐經驗都係非常好嘅。我哋點左唔少點心,最出色嘅呢要數佢嘅摩天輪點心,有好多卡通嘅包點,例如係烏龜形狀嘅菠蘿紅豆包,老虎樣嘅奶皇包等等。佢哋唔單止賣相可愛,仲係新鮮出路,非常之好味!另外我哋亦都叫咗一個石鍋炒飯,拎上嚟嘅時候仲係冒着煙,我哋一家唔使10分鐘就食哂啦!所有野食都好出色,我哋一定會再幫襯!仲有最後消費夠,仲送兩個金幣可以玩下餐廳入面嘅小遊戲,都幾得意😎。

2020-11-15
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch