2024-03-02
今日晏晝去咗呢間喺元朗嘅芭堤雅泰國菜食❤️食物非常之高質 好推介大家嚟😳晏晝1:00左右去到 全場差唔多滿座😳店員嘅服務態度好好🧡🧡我哋叫咗一個午市套餐 咖喱牛腩配薄餅😋😋另外再叫多咗個蒜蓉包點個咖喱😆咖喱非常香,牛筋入味😍😍😍配埋香脆嘅薄餅同埋蒜蓉包 食到停唔到口🥰🥰之後套餐亦都加配咗小食,分別係2件蝦餅同埋炒通菜🥰蝦餅炸得香脆而唔油膩🙌🏻而炒通菜都唔會炒到老🧡食物質素幾高😚😚😚之後我哋再另外單點咗一個冬陰功同埋醬油和牛炒飯☺️冬陰功係我好鍾意嗰種有加椰奶嘅香😋😋😋真心好好飲,又唔會過鹹🫶🏻和牛炒飯炒得粒粒分明 超級香😻😻最後嘢飲叫咗龍眼冰同椰汁冰😽龍眼冰好清甜非常之解渴,而椰汁冰嘅調味啱啱好😘唔會過甜,因為坊間好多椰汁冰都會有一種死甜嘅感覺😿呢間餐廳嘅食物質素好之餘,佢嘅食物賣相仲好靚,真係做到色香味俱全,所以我都幾推介大家嚟呢間餐廳食泰菜😇😇😇💕💕💕