2023-02-12 441 views
第一次食Beans嘅西餐,今次唔洗等位,而且性價比高,而且保持水準!🤤1️⃣味道✨黃金蟹肉意粉賣相一流!意粉一黎到嘅時候真係「嘩」左一聲!成個蟹殼好吸引🦀意粉好彈牙好好食😋而且個汁好濃好香,意炒掛到汁,而且份量足夠,配埋啲菇同蟹肉食都唔會漏🤤✨手切美國肉眼扒(9.5. Oz)賣相同樣好靚 煎到一格格紋😍牛扒好大塊 好夠食😍 牛扒肉汁足夠,好香牛味👍🏼 今次叫左5成熟,覺得overcook 左少少,有啲位會韌左少少,但係整體唔錯!✨凍檸檬蜂蜜今次叫左兩個餐,所以跟餐免費配埋兩杯凍檸檬蜂蜜 飲完喉嚨都潤啲🍋2️⃣服務侍應服務態度好好,有禮貌,而且友善同好客👍🏼3️⃣地點+環境地點非常方便,係德福廣場,鄰近九龍灣地鐵站,行幾分鐘就到🤤環境寬敞同光猛,而且好整潔,同埋坐得好舒服,唔會覺得迫🥰

1️⃣味道
✨黃金蟹肉意粉
賣相一流!意粉一黎到嘅時候真係「嘩」左
一聲!成個蟹殼好吸引🦀

✨手切美國肉眼扒(9.5. Oz)

✨凍檸檬蜂蜜

2️⃣服務
侍應服務態度好好,有禮貌,而且友善同好客👍🏼

3️⃣地點+環境
地點非常方便,係德福廣場,鄰近九龍灣地鐵站,行幾分鐘就到🤤
環境寬敞同光猛,而且好整潔,同埋坐得好舒服,唔會覺得迫🥰

黃金蟹肉意大利粉
手切美國肉眼扒(9.5 oz)
Type of Meal
Dinner
Celebration
Anniversary
黃金蟹肉意大利粉
手切美國肉眼扒(9.5 oz)
  • 黃金蟹肉意粉
  • 檸檬蜂蜜