2023-01-29 119 views
▫️Avocado Toast 👉🏻擺伴超靚超有心思,花花好Colorful🌸🌼最頂層係2粒超流心水波蛋🥚,中層係羽衣甘藍、牛油果醬🥑同芝士🧀,最底層係黑麥亞麻籽酸種包🍞😋蛋汁撈埋所有配料同軟糯帶有微酸口感嘅包好好味😚不過如果個包有烘底可以脆口d會再正d🥺⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️ Baked Portobello With Black Truffle Scrambled Egg Burger 👉🏻黑松露炒蛋🍳擺盆好澎湃,炒蛋好滑保留到蛋汁,好濃黑松露味☺️大啡菇🍄好新鮮食落超Juicy👉🏻包幾軟熟但冇咩味,如果再烘脆d多d 牛油香就好喇👉🏻蕃薯條🍟炸得好脆,甜度啱啱好,一d 都唔油食到停唔到🤤⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Thai Cha Latte☕️ 👉🏻其實一開頭驚會好似平時泰式奶茶咁樣好甜,但一場嚟到又想試啲比較有特色嘅嘢,呢杯嘢有泰式奶茶嘅味道,但又唔會過甜,奶味好重,我自己幾鍾意☺️而且好大杯,勁飽肚😂⭐️⭐️⭐️⭐️.▫️Candied Pineapple Coffee🥃另外仲附送咗炸只薯片同炸蓮藕片,兩樣都好脆好,甜甜地又鹹鹹地咁樣,好好送口😚—————環境:餐廳空間感十足坐得好舒服🤗設計係簡約嘅木枱櫈配綠色植物☘️🍀
▫️Avocado Toast

⭐️⭐️⭐️⭐️

👉🏻包幾軟熟但冇咩味,如果再烘脆d多d 牛油香就好喇
👉🏻蕃薯條🍟炸得好脆,甜度啱啱好,一d 都唔油食到停唔到🤤

▫️Thai Cha Latte☕️

▫️Candied Pineapple Coffee🥃

—————
環境:餐廳空間感十足坐得好舒服🤗設計係簡約嘅木枱櫈配綠色植物☘️🍀,仲有一大幅好搶眼嘅紅磚牆,感覺好舒適