2021-11-22 26 views
係西九龍5樓買完野順便想tea下,經過間茶舖覺得佢都幾多款式,眼花撩亂😂比我spot到有芝士奶蓋好吸引!芋頭鮮奶芝士奶蓋($32)首先緊係飲左奶蓋先!佢打得好厚而且芝士味好濃,其實佢唔算少,不過好似飲幾啖就飲曬好想再飲多d 因為太好飲🤣佢係用新鮮奶唔係UTH奶打~所以飲完d奶蓋之後再飲奶都仲飲到好Rich既感覺!而且佢有粒粒芋頭唔係用粉溝d芋頭味出黎,芋頭都好淋,咬落去好有口感,我叫左少糖覺得岩岩好,因為本身芋頭有甜味~呢個價錢我覺得好合理,足料而且味道不錯!不過佢唔算係D當眼地方,值得推薦,希望有更多人搵到佢!唔想飲奶茶仲有其他甜品小食同冷泡茶選擇~
比我spot到有芝士奶蓋好吸引!

芋頭鮮奶芝士奶蓋($32)

唔想飲奶茶仲有其他甜品小食同冷泡茶選擇~