2021-10-17 573 views
米芝蓮一星,集團式經營預左性價比低🤦‍♀️水晶豬蹄凍🐽啲錢係咪俾曬啲裝修費🥺細細舊,有啲似食啫喱,但無左豬蹄肉香味,凍既位無彈既質感,咬落會散曬😤唔加醬係無味😞芋香鴨炸得香脆👍芋頭蓉十足,一舊已經好膩,但係個值得推介既菜式💕雖然分量少少,滿足感大大傳統海蠣煎尚可,但比較細隻,無左個飽滿既質感,但煎完算香脆,只係個人中意潮洲蠔仔餅😌呢個我一般般莆田滷麵🥣一上碟嚇到眼都突👀紫色既湯底😨 令我既食慾即刻下降,但都會入口試試。又唔係黑暗料理黎既😅但就係好結身湯底,掛曬係麵身🍜味道就不過不失,普通麵條,特別在...唔係四圍有啲咁驚奇既料理架🤣⭐️ 味道 6.5/10⭐️ 價錢 6/10⭐️ 環境 8/10⭐️ 服務 6.5/10⭐️ 等候時間 長
米芝蓮一星,集團式經營預左性價比低🤦‍♀️

水晶豬蹄凍🐽

豬蹄凍