2017-07-01
朋友住係大角咀,話一直想試呢間,終於的起心肝去左食!環境同cafe小餐廳一樣,都係好舒服好岩傾計呢個係所有熟食既menu,店員話燒春雞最多人嗌,所以我地都嗌左一份,再加個意粉,薯條,雞翼,同waffle我就嗌左芒果橙梳打,朋友嗌左青蘋果蜜桃梳打,培茶latte青蘋果蜜桃梳打一黎到已經有好香既青蘋果味,但就冇乜蜜桃味而我個杯芒果橙就有驚喜,因為一飲係三隻味都飲得出,但加埋一齊又好夾,仲有芒果粒tim!好快就比我飲哂好好飲呀黑松露芝士忌廉汁薯條個人比較鍾意食脆既薯條,所以會鍾意自己點醬多啲,一上枱係有少少失望既~但好彩佢個醬芝士同黑松露味都夠出,所以我都不停食哈哈意式辣蕃茄雞翼呢個就有少少失望,因為我覺得唔辣同埋蕃茄味又唔夠濃,所以完全滿足唔到黑蒜油日本胡麻醬忌廉汁雞柳意粉好鍾意食好多汁既意粉所以好開心呀一食就係好大好大好大陣黑蒜油味,襯落忌廉意粉到好特別,但就食唔出有日本胡麻醬味。意粉亦煮到岩岩好,唔會太硬太lum,好食重點!燒春雞到啦!成隻雞原隻上,好吸引不過可能期望太大,所以反而覺得冇乜特別。雞肉係嫩滑既,皮係脆既,但要點汁食先會有味而薯蓉方面就有驚喜,因為雖然打得好滑,但會有粒粒薯
環境同cafe小餐廳一樣,都係好舒服好岩傾計
我就嗌左芒果橙梳打,朋友嗌左青蘋果蜜桃梳打,培茶latte
青蘋果蜜桃梳打一黎到已經有好香既青蘋果味,但就冇乜蜜桃味
而我個杯芒果橙就有驚喜,因為一飲係三隻味都飲得出,但加埋一齊又好夾,仲有芒果粒tim!好快就比我飲哂好好飲呀 黑松露芝士忌廉汁薯條
個人比較鍾意食脆既薯條,所以會鍾意自己點醬多啲,一上枱係有少少失望既~但好彩佢個醬芝士同黑松露味都夠出,所以我都不停食哈哈 意式辣蕃茄雞翼
黑蒜油日本胡麻醬忌廉汁雞柳意粉
重點!燒春雞到啦!
成隻雞原隻上,好吸引不過可能期望太大,所以反而覺得冇乜特別。雞肉係嫩滑既,皮係脆既,但要點汁食先會有味而薯蓉方面就有驚喜,因為雖然打得好滑,但會有粒粒薯仔係入面!不過成隻雞食個陣有啲論盡haha
最後係 甜品熱帶風情窩夫
姐係芒果配焦糖醬加香草雪糕
勁多芒果粒正呀waffle方面,佢係偏硬既個隻waffle,而我就比較鍾意脆身既waffle,不過都唔錯,勝在夠多芒果 個人覺得呢到價位算中上,3個人食完都未算好飽,但野食係ok既環境亦都好舒服