2018-02-17 145 views
出旺角諗住食下午茶,但係我地又其實未食早餐午餐,所以諗住食飯。想食有芝士嘅飯,所以就去咗呢間試試叫咗個招牌芝士熔岩蛋漿飯,包凍檸水,再加一個烤大雞髀扒·濃湯芝士鍋配辛辣麵,熱檸水招牌芝士熔岩蛋漿飯,佢蛋漿同埋芝士分開上,黎到嘅時候侍應哥哥當住我地面前幫我炒,我地鍾意多芝士,所以叫佢全部芝士落曬,煮完之後好creamy,全部芝士都落曬,芝士味當然濃啦,果然值得招牌菜呢個名堂。好快就被我地3人搶曬。另一個烤大雞髀扒·濃湯芝士鍋仲好食,本身已經好濃芝士味,撈埋去俾我地個d芝士,真係好香濃,冇諗過辛辣麵都可以咁好食。個烤雞髀好滑,我鍾意雞髀肥肥地咁,咬落去好juicy,但友人就嫌佢太油膩,所以好唔好就見仁見智喇。總體黎講係一餐好滿足嘅下午茶!